Mahmut Ata KATI Onursal Başkanlık Beratı ile taltif edildi.

Mahmut Ata KATI Onursal Başkanlık Beratı ile taltif edildi.

4 Kasım 2021'de Genel Başkanımız Yılmaz BATIBAY Kıymetli Büyüğümüz Mahmut Ata KATI 'ya Onursal Başkanlık Beratını takdim ettiler. 

 

 

BİRLEŞİK KAFKAS DERNEKLERİ FEDERASYONU ONURSAL BAŞKANI MAHMUT ATA KATI

 

 

Birleşik Kafkas Dernekleri Federasyonu (BİRKAFFED) Türkiye’deki Kuzey Kafkas Derneklerinin; ülkemizin milli birlik ve beraberlik şuuru içinde güç birliği yapmasını ve yaratılan gücün toplum yararına kullanılmasını amaç edinen bir sivil toplum kuruluşudur.

Kafkas Halkları Mustafa Kemal ATATÜRK’ün kurmuş olduğu Çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin ebediyen savunucusudur.

Birleşik Kafkas Dernekleri Federasyonu; Karadeniz’den Hazar Denizi’ne kadar uzanan Kuzey Kafkasya’yı; tarihi, coğrafyası, kültürü ve paylaştığı ortak kaderi ile bir bütün olarak kabul eder.

Kafkas Toplumlarından birini diğerinden farklı görmediği gibi toplumlar arasında dayanışma ve güven duygusunun en yüksek seviyede oluşmasının azmi ve gayreti içindedir.

Daima barış ve kardeşliğe inanan bir toplum olarak bulundukları ülkelerde ve ülkeler arası ilişkilerde de barış ve kardeşlik köprüsü oluşturacaklarına inanır ve bunu gerçekleştirici çalışmalar yapar.

Azmini ve heyecanını sizden alan federasyonumuz; sizin rehberliğinizde Kafkas Halklarının huzuru için emin adımlarla yürüyecektir.

 

 

BİRLEŞİK KAFKAS DERNEKLERİ FEDERASYONU

GENEL BAŞKAN

YILMAZ BATIBAY