Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Yönetim Kurulu Toplantımızı Gerçekleştirdik.

Kafkas Halklarının birlik bütünlük içerisinde yardımlaşma ve dayanışmasını sağlamak amacıyla bir araya gelen derneklerin oluşturduğu
"Birleşik Kafkas Dernekleri Federasyonu"
güzel bir geleceği birlikte inşaa etmek ümidiyle bu gün
Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirmiştir.

Yönetim Kurulu Toplantımızda:
Genel Başkan Yılmaz BATIBAY tüm dünyada, Ata ve Ana vatanımızda da iki yıl boyunca birlikteliklerimizi sınırlandıran Covid-19 salgınının büyük ölçüde etkisini yitirmesiyle birlikte, yeni dönemde daha çok bir araya geleceğimiz etkinliklerimizi düzenleyeceğimizi ifade ettiler.

Bu süreçte hayatını kaybeden hemşehrilerimize Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Genel Başkanımız, BİRKAFFED Yönetim Kurulu Üyeleri; Bursa Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Sayın Ömer Günay ve Eskişehir Kuzey Kafkas Karaçay-Balkar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Sayın Musa Korkmaz'a ve diğer Yönetim Kurulu Üyelerine katılımlarından dolayı duydukları kıvancı ve onuru kalpten yaşadıklarını ifade ettiler.
Bu gün gerçekleşen Söyleşi ve Kitap İmza etkinlikleriyle tüm hemşehrilerimize bu gururu yaşatan
Ankara Çeçen Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Atilla DOĞAN, Yazar Kutarba Pınar KORKMAZ ve Rıfat ÖZBEY'e ayrı ayrı teşekkürlerini sunan Genel Başkanımız;
Hazar Denizinden güneşin doğuşunu Karadeniz'den batışını gören Kuzey Kafkas Halklarının bir olduklarında her zorluğu birlikte aşacaklarına olan inançlarını asla yitirmediklerini dile getirdiler.

Biz Birlikte Büyük Bir Aileyiz.
Birleşik Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Sekreterlik